Happy Data is een onderdeel van Happy Horizon

Happy Horizon is een unieke groep van dienstverlenende bureaus en bedrijven die zich focussen op resultaatgerichte marketing van nu én morgen. Ieder bureau heeft een eigen werkgebied en specialisme en is zelfstandig actief in de markt. Als groep vormen we een one-stop-shop waar merken kunnen profiteren van de synergie van al onze talenten. Happy Horizon is nog volop in ontwikkeling en zal in de toekomst nog verder worden verrijkt met nieuwe relevante aanvullingen. Momenteel zijn de volgende bedrijven aangesloten:

Happy Leads is specialist in online leadgeneratie, Social Media advertising en e-mailmarketing. Vanuit een uitgebreid en divers netwerk vindt Happy Leads de juiste doelgroep, op het juiste moment, via het juiste kanaal. We helpen je met het werven van nieuwe klanten en het genereren van meer omzet uit een database. Kortom, Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar! Naar de website.

Happy Cactus is een bureau voor cross channel merk- en klantactivatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken en converteren van doelgroepen. Bijna 40 professionals combineren dagelijks creativiteit, strategische kennis en de modernste technieken om tot prikkelende concepten te komen die zorgen voor klinkende resultaten. Naar de website.

Happy Online staat voor no-nonsense ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps. Doelgerichte creativiteit in ontwerp wordt gecombineerd met zuivere programmering voor maximaal resultaat. Dankzij een team van ruim 7 specialisten spreken we zowel de taal van de techniek als de taal van onze klanten. Naar de website.

Happy & Healthy weet als geen ander hoe belangrijk gezondheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid tegenwoordig is bij de keuze van de consument. Ons deskundige team heeft ruime ervaring op het snijvlak van healthcare en marketing. Met die kennis ontwikkelen we vernieuwende marketingstrategieën en campagnes voor merken die ook geloven in een toekomst waarbij de mens centraal staat. Naar de website.

Happy Idiots is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliate marketing, display marketing, retargeting en conversieoptimalisatie. Met 19 jonge vakidioten zorgen we er elke dag voor dat de websites en -shops het maximale rendement halen uit elke marketingeuro die online is besteed. Naar de website.

“Een rapport is geen resultaat. Omzet of meer klanten, dát is resultaat.”- Mathijs Visser (Founder Happy Data)
Aankijken of aanpakken?

Dat is vaak de vraag bij data-analyse. Je kunt jezelf er gemakkelijk op blind blijven staren. Wij houden het daarom graag praktisch. Vandaag analyseren, morgen interpreteren, overmorgen acteren en dan blijven leren. Vooral online kunnen we bevindingen direct toepassen en toetsen. Zo komen theorie en praktijk ineens samen. En wordt je marketing écht slimmer. Elke dag.

Slimmere marketing in 6 stappen:

 1. We analyseren je (klant-) data
 2. We vergelijken deze met de rest van NL (o.b.v. 200 kenmerken)
 3. Zo weten we wie en waar je klant of prospect is
 4. En… wie en waar potentiële klanten of prospects met hetzelfde profiel zijn
 5. Deze inzichten PASSEN WE DIRECT TOE
 6. En daar leren we van. Zodat we steeds slimmer worden.
Een rapport is geen resultaat. Omzet of meer klanten, dát is resultaat

Ons credo: direct toepassen en proberen! Dankzij de brede dienstverlening van onze bureaugroep Happy Horizon (meer dan 100 specialisten) kunnen we de kennis uit je data direct toepassen op het gebied van o.a:

 • Strategie
 • Propositie / campagne
 • Doelgroepselectie
 • Mediakeuze
 • Online marketing
 • Leadgeneratie
 • A/B testing
 • Conversie optimalisatie